Tietoa GoGiftistä

Joululahjat GoGiftiltä

GoGiftin Joululahjakauppa tarjoaa pääsyn suosittuihin erityishintaisiin designtuotteisiin. 
Työntekijät valitsevat itse lahjansa Joululahjakaupasta.

Ostaessasi joululahjat GoGiftin Joululahjakaupasta, saat enemmän katetta rahoillesi. Maksat monista tuotteista vain noin 50 % ohjehinnasta! Näin ollen työntekijäsi voivat valita suurempia lahjoja - ilman että maksat siitä ylimääräistä.

Yritys voi itse valita haluamansa määrän joululahjavaihtoehtoja kolmessa hintaluokassa täynnä upeita designtuotteita:

1) €30
2) €60
3) €90
4) €100

NÄIN SE TOIMII:
Lähetämme arvokoodit valitsemaasi sähköpostiosoitteeseen tai postitse upeassa paketoidussa lahjarasiassa. Työntekijät voivat tämän jälkeen valita arvokoodillaan haluamansa lahjan suosittujen designtuotteiden joukosta. Lähetämme työntekijän valitseman lahjan suoraan hänen kotiosoitteeseensa - täysin ilmaiseksi!

NÄIN VAIVATTOMASTI TEET TILAUKSEN:
1) Valitse lukumäärä ja hinta
2) Valitse haluamasi toimitustapa
3) Toimitamme tilauksen nopeasti, ja lähetämme sinulle laskun. Sinun ei tarvitse nähdä vaivaa asiakaspalvelun tai muiden käytännön asioiden kanssa - me pidämme huolen kaikesta

Tiesitkö, että...

Suurin osa tanskalaisista työntekijöistä toivoo työnantajaltaan lahjaksi lahjakorttia, sillä he arvostavat valinnanvapautta? *

* YouGov 2016

Pohjoismaiden suurin lahjakorttikauppa

GoGift on Pohjoismaiden suurin lahjakorttikauppa, ja se on osa Egmont-konsernia. Olemme yli 10 vuoden ajan auttaneet sekä yrityksiä että yksityisasiakkaita löytämään parhaat lahjat.

Valikoimaamme kuuluu lahjakortteja sekä paikallisiin liikkeisiin ja isoihin myymäläketjuihin että elämyksiin ja suosittuihin designtuotteisiin ja merkkitavaroihin. Olemme valmiina auttamaan kaikenlaisissa lahjatarpeissa.

Olemme pohjoismaiden suurin lahjojentoimittaja ja aina asiakkaidemme tarpeiden edellä. Tämän tuloksena syntyi GoGift Joululahjakauppa.

GoGift perustettiin vuonna 2013 nimellä Gavekortet.dk, ja sen palveluksessa työskentelee nykyään lähes sata henkilöä. Meillä on yli 7000 tyytyväistä asiakasta kaikista Pohjoismaista - ja meiltä löytyy aina tilaa vielä yhdelle :-)

Tilaa joululahjakuvastomme

- ja tutustu lukuisiin tarjoamiimme etuihin

Käytämme yhteystietojasi lähettääksemme sinulle joulukuvaston sekä myöhemmin kysyäksemme palautetta joulutilaukseesi liittyen. Katso meidän yksityisyys ja tietosuoja tästä.

  • GoGift Oy
  • PL 4840, 00002 Helsinki
  • Puh 020 752 8020
  • www.gogift.fi
  • Pidätämme oikeuden tuotemuutoksiin ja mahdollisiin painovirheisiin.